syyskuu 12, 2017

Tervetuloa Tammiseminaariin 25.‒26.1.2018

Tervetuloa Kansalaisopistojen liiton vuotuiseen Tammiseminaariin Vaasaan 26.‒27.1.2018! Tilaisuus on suunnattu kansalaisopistojen johdolle ja kaikille kansalaisopistotyön kehittämisestä kiinnostuneille.

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan vasta myöhemmin syksyllä, mutta voit halutessasi varata itsellesi jo hotellihuoneen.

Julkaistaan myöhemmin.

ILMOITTAUTUMINEN
Avataan myöhemmin.

MAJOITUS
Tammiseminaarin osallistujille on varattu hotellikiintiö Original Sokos Hotel Vaakunasta (Rewell Center 101, 65100 Vaasa).

KoL:n kiintiön huonehinnat:

yhden hengen standardhuone  / 90 € / vrk
kahden hengen standardhuone / 105 € / vrk
yhden hengen superiorhuone / 105 € / vrk
kahden hengen superiorhuone / 120 € / vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, kuntosalin käyttö, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internet ja alv. Hinta kerryttää S-bonusta.

Tammiseminaarin majoituskiintiö koskee torstain ja perjantain välistä yötä 25.–26.6.2018. Lisäksi jo kokousta edeltävänä päivänä saapuvien seminaarivieraiden käyttöön on samaan hintaan varattu pieni määrä huoneita myös keskiviikon ja torstain väliseksi yöksi.

Jokainen seminaariedustajavaraa ja maksaa huoneen itse. Kiintiö on voimassa 17. joulukuuta 2017 asti, mihin mennessä kiintiöhintaiset huonevaraukset tulee tehdä. Tämän jälkeen hotellista voi tiedustella edelleen huoneita normaalin hinnaston mukaisesti.

Huonevaraukset tehdään netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BKOL. Huomioithan, että Vaasassa on kaksi S-ryhmän hotellia (Vaakuna ja Royal Vaasa) ja KoL:n majoituskiintiö koskee Sokos Hotel Vaakunaa.

Tervetuloa Tammiseminaariin!

projekti- ja viestintäkoordinaattori Lauramaija ‘Lauris’ Hurme