marraskuu 20, 2017

Tervetuloa Tammiseminaariin 25.‒26.1.2018 (Vaasa)

Tervetuloa Kansalaisopistojen liiton vuotuiseen Tammiseminaariin Vaasaan torstaista perjantaihin 25.‒26.1.2018! Tilaisuus on suunnattu kansalaisopistojen johdolle ja kaikille kansalaisopistotyön kehittämisestä kiinnostuneille.

Tammiseminaarin 2018 ohjelma paneutuu opiston toiminnan kehittämiseen eri näkökulmista myös tutkimuksellisella otteella. Käsittelemme muun muassa johtamista ja työhyvinvointia, viestintää muuttuvassa maailmassa sekä turvallisuutta ja laadukkaampaa validointia vapaan sivistystyön toiminnassa. Lisäksi luomme ajankohtaiskatsauksen kansalaisopistojen sosiaalista tuottavuutta koskevaan meneillään olevaan tutkimukseen. Opistolaisyhdistyksille on myös tuttuun tapaan varattu aikaa omaan kokoontumiseen Tammiseminaarin yhteydessä. Torstai-illaksi seminaariosallistujat on kutsuttu Vaasan kaupungin vastaanotolle ja loppuillasta kiinnostuneille on tarjolla tanssimahdollisuus.

Ohjelma:

Tammiseminaarin ilmoittautumispiste aukeaa Vaasa-opiston aulassa torstaina 25.1. klo 11.30. Lounasta on tarjolla muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa ravintola Tørst Companyssa (Hovioikeudenpuistikko 15) klo 11.30‒13.00 välisenä aikana. Majoittautuminen hotelliin kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä jo ennen seminaarin alkua.

Jo keskiviikkoiltana saapuville järjestetään torstaina aamupäivällä pre-ohjelmaa Vaasa-opiston tiloissa. Lisätietoa pre-ohjelmasta on luvassa lähempänä tapahtumaa.

Tammiseminaarin ohjelma ja tarkempi infopaketti löytyvät täältä.

Nettilomakkeen kautta viimeistään 11.1.2018.

Majoitus

Tammiseminaarin osallistujille on varattu hotellikiintiö Original Sokos Hotel Vaakunasta (Rewell Center 101, 65100 Vaasa).

KoL:n kiintiön huonehinnat:

yhden hengen standardhuone  / 90 € / vrk
kahden hengen standardhuone / 105 € / vrk
yhden hengen superiorhuone / 105 € / vrk
kahden hengen superiorhuone / 120 € / vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, kuntosalin käyttö, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internet ja alv. Hinta kerryttää S-bonusta.

Tammiseminaarin majoituskiintiö koskee torstain ja perjantain välistä yötä 25.–26.1.2018. Lisäksi jo edeltävänä päivänä saapuvien seminaarivieraiden käyttöön on samaan hintaan varattu pieni määrä huoneita myös keskiviikon ja torstain väliseksi yöksi.

Jokainen osallistuja varaa ja maksaa huoneensa itse suoraan hotellista. Kiintiöhuoneet tulee varata mahdollisimman pian, kuitenkin 17. joulukuuta 2017 mennessä, jonka jälkeen ne vapautuvat yleiseen myyntiin. Tämän jälkeen hotellista voi tiedustella edelleen huoneita normaalin hinnaston mukaisesti.

Huonevaraukset tehdään netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BKOL. Huomioithan, että Vaasassa on kaksi S-ryhmän hotellia (Vaakuna ja Royal Vaasa) ja KoL:n majoituskiintiö koskee Sokos Hotel Vaakunaa.

Liikenneyhteydet:

Vaasan pääsee kätevimmin junalla, bussilla tai lentokoneella. Vaasa-opiston tilat (Raastuvankatu 31) ovat aivan Vaasan ydinkeskustassa 10 minuutin kävelymatkan päässä sekä Vaasan rautatieasemalta että linja-autoasemalta. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta.

Sopivasti lounaalle ja majoittautumaan ennen seminaarin alkua ehtii esimerkiksi Helsingistä klo 07.34 Tampereen ja Seinäjoen kautta tai Oulusta Seinäjoen kautta klo 06.54 lähtevillä junilla. Kummatkin junat ovat perillä Vaasan rautatieasemalla klo 11.15. Huomioithan myös pitkänmatkalaisia ajatellen varatun hotellikiintiömme keskiviikon ja torstain väliselle yölle.

Tarkempaa tietoa aikatauluista ja matkalippujen hinnoista voit etsiä esimerkiksi VR:n, Matkahuollon, Onnibussin tai Finnairin nettisivuilta.

Junat ja bussit saattavat täyttyä nopeasti. KoL suosittelee varmistamaan omat kulkuyhteydet Vaasaan ajoissa.

Hinta:

KoL:n jäsenyhteisöjen edustajille (pl. opistolaisyhdistykset): 175 €
Opistolaisyhdistysten edustajille: 100 €
Muille osallistujille: 400 €

Hinta sisältää kaksipäiväisen seminaariohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvit molempina seminaaripäivinä sekä kaupungin vastaanoton ja iltaohjelman torstaina.

Tervetuloa Tammiseminaariin!

tiedottaja Lauramaija ‘Lauris’ Hurme