Tervetuloa Tammiseminaariin 25.‒26.1.2018

Tervetuloa Kansalaisopistojen liiton vuotuiseen Tammiseminaariin Vaasaan torstaista perjantaihin 25.‒26.1.2018! Tilaisuus on suunnattu kansalaisopistojen johdolle ja kaikille kansalaisopistotyön kehittämisestä kiinnostuneille.

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan vasta myöhemmin syksyllä, mutta voit halutessasi varata itsellesi jo hotellihuoneen.

Tammiseminaarin tarkka ohjelma julkaistaan marraskuun puolenvälin tienoilla.

Jos haluat jo tässä vaiheessa miettiä matka-aikataulujasi, suuntaa-antava aikataulu on seuraava: seminaarin ohjelma alkaa torstaina 25.1. puolenpäivän jälkeen ja päättyy perjantaina 26.1. noin klo 15.

ILMOITTAUTUMINEN
Avataan marraskuussa.

MAJOITUS
Tammiseminaarin osallistujille on varattu hotellikiintiö Original Sokos Hotel Vaakunasta (Rewell Center 101, 65100 Vaasa).

KoL:n kiintiön huonehinnat:

yhden hengen standardhuone  / 90 € / vrk
kahden hengen standardhuone / 105 € / vrk
yhden hengen superiorhuone / 105 € / vrk
kahden hengen superiorhuone / 120 € / vrk

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, kuntosalin käyttö, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internet ja alv. Hinta kerryttää S-bonusta.

Tammiseminaarin majoituskiintiö koskee torstain ja perjantain välistä yötä 25.–26.1.2018. Lisäksi jo edeltävänä päivänä saapuvien seminaarivieraiden käyttöön on samaan hintaan varattu pieni määrä huoneita myös keskiviikon ja torstain väliseksi yöksi.

Jokainen osallistuja varaa ja maksaa huoneensa itse suoraan hotellista. Kiintiöhuoneet tulee varata 17. joulukuuta 2017 mennessä, jonka jälkeen ne vapautuvat yleiseen myyntiin. Tämän jälkeen hotellista voi tiedustella edelleen huoneita normaalin hinnaston mukaisesti.

Huonevaraukset tehdään netissä osoitteessa www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BKOL. Huomioithan, että Vaasassa on kaksi S-ryhmän hotellia (Vaakuna ja Royal Vaasa) ja KoL:n majoituskiintiö koskee Sokos Hotel Vaakunaa.

Tervetuloa Tammiseminaariin!

tiedottaja Lauramaija ‘Lauris’ Hurme
lauramaija.hurme@kansalaisopistojenliitto.fi / 040 573 1620

Kartta Tammiseminaarin tärkeimmistä paikoista. Voit tarkastella karttaa suurempana klikkaamalla kuvaketta kartan oikeassa yläkulmassa.

Kartta Tammiseminaarin tärkeistä paikoista.