marraskuu 14, 2018

Rehtoripäivä 30.11.2018

Kokoonnumme Helsinkiin vuoden viimeiseen rehtoripäivään perjantaina 30. marraskuuta.

Rehtoripäivässä kuulemme ajankohtaiskatsauksen opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalta ja tapaamme kansalaisopistoasioista ministeriössä nykyään vastaavan suunnittelija Petra Heikkisen.

Espoon kaupungin sivistystoimen kehittämisjohtaja Kristiina Erkkilä esittelee UNESCOn Oppivien kaupunkien verkostoa ja Ikäinstituutin toimialapäällikkö Sirkkaliisa Heimonen puhuu ikäihmisten kohtaamisesta, osallisuudesta ja mielen hyvinvoinnista.

Iltapäivällä saamme vieraaksemme kansanedustaja, sivistysvaliokunnan jäsen Kimmo Kivelän (sin.). Lisäksi kuulemme rehtori Petri Vahteran näkökulmasta tietosuoja-asetuksen toteuttamisesta Vantaan aikuisopistossa, paneudumme ensi vuonna koittavaan kansalaisopistojen 120- ja KoL:n 100-vuotisjuhlavuoteen sekä kuulemme pian avattavasta Kansalaisopistofoorumista, joka on kohtaamis- ja tiedonjakoalusta kaikille kansalaisopistojen työntekijöille. Päivän päättää liiton puheenjohtaja Sannasirkku Autio katsauksellaan kuluneeseen vuoteen.

Ohjelma ja osallistuminen:

Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu Kansalaisopistojen liiton jäsenopistojen rehtoreille ja rehtoreiden valtuuttamille henkilöille. Myös apulaisrehtorit ovat tervetulleita KoL:n rehtoripäiviin. Rehtoripäivä järjestetään Helsingissä Pasilan aseman kupeessa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Ratapihantie 13 (luokka 1004, 1. krs.).

Päivän ohjelma löytyy täältä.

Mikäli et pääse matkustamaan paikan päälle, päivän ohjelmaa on mahdollista seurata etäyhteyden kautta. Pyydämme myös etäosallistujia ilmoittautumaan tilaisuuteen. Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille.

Nettilomakkeen kautta viimeistään maanantaina 26.11.

Hallintokoordinaattori Viljami Wiirilinna
viljami.wiirilinna@kansalaisopistojenliitto.fi / 040 455 7276