Kansalaisopistojen laatupaja (CAF) 9.11.

Järjestämme Helsingissä perjantaina 9.11. laatutyöstä työpajatyyppisen tilaisuuden, joka on suunnattu aloittelijoille ja CAF:n perusasioiden kertaajille. Laatupajassa virittäydytään laatutyöhön ja itsearviointiin sekä käydään läpi kansalaisopistojen CAF-arviointimalli. Arviointimallin toimintatapojen ja tulosten arviointia työstetään pareittain ja työskentelyn tulokset puretaan ja keskustellaan yhdessä.

Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä kokemusta tai ennakkotietoja CAF:sta, mutta keskusteleminen ja oma aktiivinen osallistuminen ovat olennainen osa päivän ohjelmaa. Laatupajan osallistujille jaetaan painettu, uunituore versio kansalaisopistojen CAF-käsikirjasta. Osallistumalla laatupajaan saat hyvän startin laatutyön käynnistämiseen omassa opistossasi.

Päivän kouluttajina toimivat pitkään laatutyötä kansalaisopistokentällä tehnyt opetusneuvos, emeritarehtori Liisa Vornanen & KoL:n toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen.

Ohjelma ja osallistuminen:

Tilaisuus on maksuton ja avoin KoL:n jäsenopistojen henkilökunnalle. Työpajaan ei ole tilaisuuden luonteen vuoksi mahdollista osallistua etäyhteyden kautta. Työpajan maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Tilaisuus järjestetään Helsingissä Pasilan juna-aseman kupeessa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Ratapihantie 13 (luokka 1004, 1. krs.).

Tilaisuuden koko ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen nettilomakkeen kautta viimeistään maanantaina 5.11.

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen (jaana.nuottanen@kansalaisopistojenliitto.fi / 040 741 0641)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail