Yksityisten kansalaisopistojen päivät Tampereella 12.–13.10.

Setlementtiliitto järjestää yhteistyössä KoL:n, setlementtiopistojen ja Viittakivi Oy:n kanssa kaksipäiväisen seminaarin yksityisille kansalaisopistoille Tampereella torstaista perjantaihin 12.–13.10.

Seminaarin ohjelma sisältää teemaluentoja, työpajoja, keskustelua ajankohtaisista asioista yksityisten opistojen kentällä sekä tietenkin verkostoitumista kollegojen kanssa. Tilaisuus sopii sekä oppilaitosten johdolle, koulutussuunnittelijoille että opettajille.

Ohjelma:

Kahden päivän aikana on luvassa asiaa mm. työsuhdejuridiikasta, yhteistyöstä niin opistojen kesken kuin kunnan ja yksityisten opistojen välilläkin sekä perusopetuksen puolella laajasti käytössä olevan Peda.net-kouluverkon tarjoamista mahdollisuuksista kansalaisopistolle.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma löytyy Setlementtiliiton verkkosivuilta.

Seminaari järjestetään Holiday Club Tampereen Kylpylässä osoitteessa Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere.

Hinta, majoitus ja ilmoittautuminen:

KoL:n jäsenopistot voivat lähettää seminaariin KoL:n tukemaan 40 euron hintaan yhden edustajan. Loput edustajat maksavat osallistumisestaan 130 euroa / henkilö. Seminaarimaksu sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut (torstaina aamupäiväkahvin, lounaan, iltapäiväkahvin sekä illallisen ja perjantaina lounaan sekä iltapäiväkahvit. Huomioithan, että majoitus ei sisälly seminaarin hintaan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu 11.9.2017 mennessä täällä.

Majoitus tapahtuu kätevimmin Holiday Club Tampereen Kylpylässä, jossa itse seminaari järjestetään. Huonehinnat:

1 hengen huone: 130€/hlö/vrk
Jaettu 2 hengen huone: 72,50/hlö/vrk

Huoneet varataan ilmoittautumiskaavakkeen kautta ja maksetaan osallistumismaksun yhteydessä laskulla. Majoituksen voi maksaa myös erikseen suoraan kylpylähotellissa, jolloin Setlementtiliitto laskuttaa vain osallistumismaksun. Lisätietoa majoituksesta löytyy Setlementtiliiton verkkosivuilta.

Lisätiedot:

Regina Järg-Tärno (regina.jarg-tarno@setlementti.fi, 050 430 1135)
Viljami Wiirilinna (viljami.wiirilinna@kansalaisopistojenliitto.fi, 040 455 7276)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail